linköping?

vem fan bryr sig, eller vem fan vill bry sig? linköpingslivet ter sig lika meningslöst och tomt som jan björklunds prat på nyhetsmorgon i morse. en borgerlig kommun med skitmycket friskolor, segregering och noll kulturutbud. välkommen till ditt nya liv eller dra åt helvete livet?

jag är bäst på att göra en kjol till mig själv och jantelagen gäller inte mig, bara alla andra.

för att visa vem som äger?

igår var jag på fest i norrköping. på den festen kryllade det av män som hade överskattat axe-effekten och coolheten i att dricka jägermeister. dom rökte cigarr och lyssnade på replay dance mania-versionen av öppna landskap. först tyckte jag att det var kul, sen dog jag lite inombords när dom började bugga till gyllene tider. att tillägga är ju att festen bestod av cirka tjugo stycen 26-åriga killar och tre tubtopstjejer. folköl var vad jag hade, inte ens sprit hade räckt.

för att råda bot på tristessen så laddade jag ner satisfactionlåten samt rosa helikopter med peaches. when in normieland you do as the normies. vaknade med en lättnad över att jag ännu inte har assimilerats till denna grupp av avskyvärda människor.

dagens vinst är 1530 kronor förvärvade från barnarbete och utnyttjande av tredje världen. marknadsekonomi är åh så fantastiskt, speciellt när man är en fattig student. eller?

en blogg om mörker?

så, becca skaffar blogg. but why!? jo, i träsket av alla randoms som försöker uttrycka sin ångest via att skriva en massa skit på internet så kände jag mig manad att reda ut vissa saker. och det tänker jag göra här.
naturligtvis är det som skrivs här också något som kommer att hamna under ovanstående kategori, men som en utvecklig av min egen narcissism tänker jag ignorera det och skriva med:

1. ord jag inte ens förstår själv.

2. en överlägsen och ignorant ton.

3. ironi och sarkasm utan gräns.

4. slim-to-non hänsynsfullhet angående saker som är pk.


...but why? jo, för jag har inget bättre för mig. och så vill jag delta i dom omtalade bloggkrigen också.


RSS 2.0