om att vilja kräkas inför publik.

idag var jag och joel och amanda och malin på studentbio. det var den där "across the universe". 2½ timmar lång beatlesmusikal där dom i sann mama mia-anda har försökt klippa ihop beatleslåtar till en musikal.

det var ett good-looking-kid som spelade en paul mccartneykopia. sen sjöng dom. tjejen som han blev kär i var vän och söt och hade ett vitt linne o hippie-hår. sen var det a whole lotta misslyckade knarkskildringar där dom ripoffat både motny python, tim burton och typ alla konstnärer i halva världen.

huvudpersonerna hette jude och lucy. scenen när dom avslöjade sina namn fick mig att vilja spy. sen kom det en barnkör, då ville jag spy ännu mer men värst var nog alla scener när folk skulle vara lite tokroliga hippes som slog på soptunnor och liknanade saker.

det absolut enda som var lite (med betoning på lite) coolt var att jag hade en liiiiten aha-upplevelse när jag kom på att en av hippiesarna var spelad av bono. annars var det en gag-reflex rakt igenom. i övrigt verkade den rikta sig till trettonåringar som går i musikklass. den fick mitt beatleshat att växa till så stora proportioner att nästa gång jag ser omslaget till abbey road kommer jag att freaka ur.

ge mig tillbaks mina 2½ timmar!

ny vecka.

det börjar kännas som att det kanske kan få ta slut på veckor som är likadana och bli jul snart så jag kan få slippa sitta o läsa i ensamhet varje dag för att universitetet inte vill betala för lektionstimmar i det billigaste ämnet av alla. istället vill jag ha ledigt och träffa folk jag gillar, få paket och kolla på fyrverkerier. under tiden pysslar jag julklappar.

ontet har börjat lätta lite men det är inte borta. tror det har med rörelse att göra. måste börja gå typ 5km om dagen eller nått. jävla litteraturvetenskap att vara stillasittande! hur fan ska man ha tid att röra sig om man måste läsa böcker hela tiden?

nervös.

Idag händer det många saker.
Saker som händer är att:

1. Jag ska vicka som bildlärare. Dom ska göra några slags tittskåp, det är typ vad jag vet. Vet inte riktigt var bildsalen ligger eller om vaktmästarn kommer att ge mig nyckel, men det ska nog gå bra.
2. Mardrömstentan ska hämtas. Känner mig helt illamående av nervositet över resultatet. Kanske mest för att det är en omtenta om nio dagar och en omtenta i april. Hade alltså tagit fel på datum och fick en månad mindre på mig att plugga till omtenta. Om det blir någon, vilket det förmodligen blir. Eller kanske, eller jag vet inte. det är lite det som får mig att vilja spy.

Mer än så var det nog inte, men jag tycker att det räcker.
läsning.

  • hjalmar söderberg tycker att det är äckligt att kiss och sex kommer från samma ställe.
  • joseph conrad gillar att kalla folk för niggrer
  • voltaire är en ganska cool snubbe
  • swift är nog dock snäppet coolare rent satiriskt sett.

det är vad jag har lärt mig, ungefär.


ont.

det gör ont i mig. det gör ont i knät och i höften och i ryggen liksom bakom vid sidan av svanskotan. det gör bara ont på ena sidan (vänster) och det gör mest ont när jag cyklar och när jag ska böja eller resa på mig. inte så jätteont när jag går o sitter still. det gör ganska mycket ondare när jag har suttit eller legat still ett tag så det gör mest ont på morgonen o inte så mycket på kvällen. (då är det ju lite synd att man pluggar o måste sitta still hela dagarna) det är ett konstigt ont. ibland känns det som träningsverk o ibland så bara domnar det bort på vissa delar. det knakar i alla fall inte och syns inte på utsidan.

det är dags att bli fit eller gå i pension. tror jag har nått ett kroppsligt vägskäl.

diagnos någon?

nu ska jag gå o sitta still o läsa.

RSS 2.0