stress.

jag känner den. stressen och pressen. jag har inga pengar, jag har inte ordnat alla böcker till kursen för allt fuckar upp sig, jag har ingen koll på något, jag har inte skrivit mit cv, jag har tusen ofärdiga pyssel, jag vet inte hur man får ett jobb, jag vet inte hur jag ska försörja mig i sommar, jag har ingen lust att flytta från min lägenhet, jag har tusen saker jag inte behöver men vill ha kvar, jag borde rensa, jag borde göra mer kul och mindre tråkigt, jag lever i mina mysbyxor, jag sover till elva, jag äter bara bröd, jag har skjutit upp allt, jag har ingen självständighet, jag har ingenting, jag har ingen koll och jag hatar läget totalt.

Kommentarer
Postat av: Nennie

Flytta med mig till sthlm.. Där kan vi svälta och bli stureplanstjejjer och får vara med i paradise hotel. Vi vinner paradise hotel och får pengar, för dem köper vi var sin liiiten liiiten skoter. Vi tränar upp oss till cirkusartister och tjänar ännu mera pengar på våra fantastiska stunt. Sen blir vi kända på youtube och på så sätt får vi komma till Opera och berätta om våra liv. Efter det är det bara att glida på kändisskapet och dö lycklig, rika och tjocka!

2010-01-21 @ 17:34:34
Postat av: fä

eller så kommer du hit till en likasinnad, kollar på antingen persona av ingemar bergman elller "17 again". på vägen köper du chips, jag har enkronor du kan få. jag har också whiskey. :)

2010-01-22 @ 11:49:33
URL: http://tusenpekpinnar.wordpress.com
Postat av: becca

jennie: låter bra.kom hem fä!

2010-01-26 @ 09:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0