kuken, ballen, tunavallen.

min mamma bor mellan:
 
tunavallen


en mack som vi fortfarande kallar för bp, fast den heter statiol.


järnvägen.

här ska jag spendera min tid till nästa lördag.

imorgon ska jag på släktträff. därför ska jag idag baka bröd och handla och ha mig.
sen är det bara att ta på finkläderna och finhumöret och hoppas att man överlever.

michael jackson är död. det är typ som att ta bort alldeles för mycket galenskap från jorden samtidigt. det kommer bildas någon slags obalans i time and space. hoppas jag får en del av den överflödiga galenskapen nu.
annars kanske han bara har fejkat för att få pengar för 50 konserter men inte behöva göra dom.
det märker vi på om folk blir galna eller inte.

midsommarafton.

...då är livet som en fest. eller hur var det nu.

jag har en major enid-identification och sitter här i min fina klänning och undrar varför den här dagen inte bara kan gå över. för att råda bot på detta tänker jag dricka massa vin ikväll. sen tänker jag vara bakis imorgon och sen är det söndag. dagen av alla dagar. eller?det värsta är att jag har inget liv.
det bästa är att jag inte riktigt känner att jag vill ha ett heller.

trampa.

jag har drömt samma dörm fyra nätter i rad nu. det börjar bli tjatigt och tråkigt och gå mig på nerverna. det är inte ens en särskilt bra dröm, utan snarare en som påminner mig om allt skit i världen. detta gör att jag inte vill gå upp när jag vaknar.

tiden går hur långsamt som helst. det känns ansträngande att sysselsätta sig med saker bara för att få den att gå. det kanske hade varit värt det om resultatet av denna seghet hade varit något bra. men det är det inte. det kommer bara leda till mer och mer fuck-up, mer och mer skit i livet, mer och mer må dåligt. det kanske i och för sig kommer några glimtar av något bra på vägen men i det stora hela kommer jag ju minst att må skit till slut.

godot!

det kanske hjälper.

om jag listar några saker som andra gillar men som jag hatar. då känner jag mig bättre än andra och mår brabra.

- den där fucking jävla eple-låten.
- dave grohl (kunde han inte bara ha tagit livet av sig med kurt cobain)
- den där pans labyrint-filmen
- robyn helt generellt och typ allt som hon är med på eller har tagit i.
- piratpartiet eller som dom borde heta: "porrunkande mmorpg-muppar som aldrig har haft sex unite!"

tror det funkade lite...

nej.

nej nej nej.

idag mår jag bara så fruktansvärt jävla dåligt att det känns som att jag har ett svart hål i magen, som att världens avgrunder ska öppna sig och sluka mig hela.

hopppas det går över när jag gör något.

dagen.

idag har varit en händelserik dag. börjar tänka att det är dags att leva pank-livet igen. i den här takten är mina sommarpengar slut vid midsommar....

jag åkte till norrköping 46:- och träffade joel. sen gick jag och klippte mig för studentpris 180:- efter det fikade vi på ett mysigt fik. sen gick vi på coraline på bio 190:- åt mat, kollade på oc och spelade tv-spel. sen åkte jag hem 46:-. det var ersättningsbuss hela vägen och det tog 1 timme och 20 min att ta sig till ryd. det borde ha varit gratis.

sen messar joel och säger att han hittat en femhundring på vägen hem. vissa är allt bra lyckliga.

nu ska jag sova.

klar.

idag är dagen då det blev sommarlov.
jag är för trött för att fira och tänker istället lägga mig i sängen och läsa i vad som förhoppningsvis kommer vara en bra bok.
men det är det som är grejen med sommarlov, ingen kan säga åt en vad man ska göra och ingen kan klaga när man inte gör det.går runt i solen i norrköping.blommor på marken.

morgon.

jag äter frukost och ska snart åka till norrköping. tänker på att jag borde ta saker mer på allvar, att jag borde klippa lugg, att jag absolut inte borde klippa lugg. jag tänker på att jag borde bli mer pretto och mindre punk, att jag borde sluta skrika så mycket, att jag borde städa, att jag borde bli smalare och att jag borde säga upp mig från jobbet.

men hur gör man?

igår flög det in en geting i mitt hem. jag fick panik och skrek och sprang ut i trapphuset. till slut kom grannen hem och slog ihjäl den. han sa att han trodde att det var någon slags drottning för den var så stor.
då känner man sig liten.

RSS 2.0